Alla inlägg den 19 augusti 2013

Av bastahalet - 19 augusti 2013 09:48

Lördag den 7 september från kl 10:50 går den årliga sluttävligen!! Vi spelar någon form av tävling och avslutar kvällen med att gå ut och äta på trevlig restaurang (inte bestämt än vilken). Meddela så fort ni vet och ni kan och vill delta. Framför allt om ni vet att ni INTE kan vara med är det bra om ni meddelar så fort som möjligt. Vi har bokat fem bollar och beroende på hur många vi blir kanske vi ska avboka någon.


//Anna

Av bastahalet - 19 augusti 2013 09:33

Hej,

som det ser ut blir det bra väder även nu på onsdag!! Tror inte det har regnat en enda onsdag den här sommaren!! Vi spelar halv sex. 18-hålsslingan är bokad även denna vecka så vi får gå pegg allihop!!


Sen kanske en del av er har sett att ni är inbokade i bollar den 7 september. Tanken är att vi ska spela i Skellefteå (Piteå gick inte boka) och sen gå ut och äta. Det kan bli någon form av tävlingsspel, kanske två och två eller treklubborstävlig. Det får vi väl diskutera och eventuellt utse ngn som är tävlingsledare. Eftersom vi har diverse olika människor inbokade i bollarna (makar, barn osv) är det bra om ni meddelar så fort som möjligt om ni kan vara med. Framför allt om ni INTE kan vara med så får vi se om vi ska boka av någon boll. Jag skriver ett eget inlägg om detta så får vi svara på det när ni vet.


//Anna

Ovido - Quiz & Flashcards